Te provoc sa gandesti!

Te provoc sa gandesti este un blog pentru cei care vor mai mult de la viata, pentru cei care vor o viata ma buna (defapt cine nu vrea asta?) pentru cei care vor sa fie mai buni. Te provoc sa gandesti isi propune sa te impulsioneze sa lasi rutina zilnica si sa te gandesti la viata si lucruri depre viata care te ajuta sa treci altfel prin viata! Deci... daca vrei sa schimbi ceva in lumea asta, incepe cu tine! Fi tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.


Reputatie sau caracter?

Am auzit ceva foarte fain... dati-mi voie sa vi le spun si voua..

Circumstantele in care traiesti iti vor determina reputatia. Adevarul in care crezi iti vor determina caracterul
Reputatia este ceea ce ar trebui sa fi. Caracterul este ceea ce defapt esti
Reputatia este fotografia fetei tale.caracterul este fata ta reala
Reputaia o castigam din exterior. Caracterul creste din interior
Reputatia este ceea ce ai cand intri intr-o comunitate.Caracterul este ceea ce ai sau ti-a ramas cand pleci de acolo, ce lasi in urma ta
Reputatia poate fi obtinuta intr-un timp relativ scurt. Caracterul insa se zideste o viata intreaga
Reputaia te face bogat sau sarac.Caracterul te face fericit sau nefericit
Reputatia este ceea ce vor scrie oamenii pe mormantul tau. Caracterul este ceea ce ingerii vor spune despre tine in fata tronului lui Dumnezeu

stiti ce este interesant...? ca toti aceea care incearca cu tot dinadinsul sa-si faca o reputatie sunt nefericiti (sa stiti ca e o truda a sufltului sa tot incerci sa pari bun in fata celorlanti) iar toti aceea care isi cultiva un caracter bun sunt fericiti si au si o reputatie buna... asta e bonus! intrebarea se pune acum... tu ce cauti chiar acum? ce cultivi in viata ta...? reputatie sau caracter?

nu uita: Reputatia este doar fotografia fetei tale dar caracterul te face fericit sau nefericit (depinde de tine, de ceea ce cultivi in caracterul tau)
intotdeauna oamenii mari ai lumii au cautat sa cultive in ei caracter nu reputatie... tu de ce sa fi mic cand poti sa fi mare?