Te provoc sa gandesti!

Te provoc sa gandesti este un blog pentru cei care vor mai mult de la viata, pentru cei care vor o viata ma buna (defapt cine nu vrea asta?) pentru cei care vor sa fie mai buni. Te provoc sa gandesti isi propune sa te impulsioneze sa lasi rutina zilnica si sa te gandesti la viata si lucruri depre viata care te ajuta sa treci altfel prin viata! Deci... daca vrei sa schimbi ceva in lumea asta, incepe cu tine! Fi tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.


5 Secrete pentru a fi fericit!

Cine va mi-a spus o intaplare... Se spune ca era un om tare interesant care era mereu bucuros si bine dispus cand venea de la cumparaturi era bucuros, cand vedea de la servici si, asa cum toata lumea este obosita dupa o zi de munca el tot era bucuros si zambea. Vecinul sau vazandu-l asa maereu... intr-o zi la intrebat! dar tu cum poti fi mereu fericit? care este secretul tau? Barbatul i-a raspuns: Pai am 5 secrete care ma fac sa am atitudinea aceasta!

1. Sa gasesti in orice lucru pe Dumnezeu
2. Sa faci ceea ce vrei sa fi! (ca de exemplu: daca vreau sa fiu bun, trebuie sa iubesc)
5. Sa nu ie-i niciodata ceea ce nu este al tau (atat material cat si spiritual)
4. Sa nu invidiezi pe nimeni
5. Sa te trezesti dimineata cu zambetul pe buze ca ai sa reusesti sa realizezi tot ce ti-ai propus

Ca sa intaresc si mai mult aceste 5 secrete am gasit niste citate pe care vreau sa vi le spun si voua:

Cand o usa a fericiri se inchide, o alta se deschide, dar, deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea deschisa pentru noi (Helen Adams Keller)
Fericirea isi are originea in suferinta, si oricam de mult am dori sa traim numai in fericire, este absolut imposibil, intrucat fara suferinta, aceasta niciodata nu-si va arata miraculosul spectru (Sorin Cirin)
Ziua de astazi este comoara care maine va fi trecutul pe care nu-l vei mai putea schimba nicodata. Deci traieste-ti viata facand alegeri corecte si astfel nu vei regreta ziua de ieri (Enyedi Adriana)
"Traieste-ti viata asa cum iti este data caci toate se repeta dar viata niciodata"
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai cin numarul de momente care iti taie rasuflarea"
"Cea mai mare risipa de energie sunt atitudinile noatre negative"
Daca incurajezi emotia potrivita, vei avea succes, insa daca o incurajezi pe cea gresita, vei fi intors din drum. (John C. Maxwell)
Daca nu esti multumit cu ceea ce ai, nu vei fi multumit nici cu ce vei avea
Nimic nu te poate multumi daca nu esti multumit cu tine insuti (Lady Mary Wortley Montagu)

Deci cred ca puntem sa ne complacem in starea noastra de acum sau putem spune vreau sa ma schimb, vreau sa invata sa fiu multumit cu ceea ce am si vreau sa am grija de gandurile mele pentru ca ceea ce gandesc este foarte important, un alt citat spune asa: "Nu poti sa opresti ciorile sa treaca deasupra ta dar poti sa le opresti sa isi faca cuib" deci noi alegem ce ganduri lasam sa-si faca cuib in mintea noastra...

5 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

stiam si eu o povestioara asemanatoare dar putin mai diferita!
frumoase citate:D
mi-a venit in gand sa-ti fur unul, dar ma mai gandesc :D

gabriella spunea...

Cu siguranta daca ne ghidam dupa aceste cinci secrete...sigur vom fi fericiti. Sa ai o seara frumoasa Adda.

Goda spunea...

Foarte adevarata postare si ma bucur s-o citesct. PS: scz pt ziua aceea, chiar nu puteam ajunge...

Lavinia Dance spunea...

fa-ti timp sa traiesti nu dupa reguli, ci dupa cum simti.
e un fel de a spune sa faci totul din inima si sa acorzi importanta lucrurilor mici care trec neobservate pe langa noi si de fapt valoreaza mult.
fa-ti timp sa traiesti, am zis-o pentru ca oamenii au mereu timp pt serviciu, pentru proiecte, pentru a sta inchisi in birou sau pentru a se certa... dar nu au timp pt lucruri frumoase, pt o imbratisare, un sarut, un cuvant din inima, pentru mila pt natura... pt orice...
dupa regula... pentru ca mereu urmeaza reguli, ori la servici, ori la scoala, ori oriunde si nu se ghideaa dupa ceea ce simt...ci dupa ce au fost invatati..chiar dupa o religie...
intelegi?:D

Anamaria spunea...

multumim pentru secrete!

Trimiteți un comentariu