Te provoc sa gandesti!

Te provoc sa gandesti este un blog pentru cei care vor mai mult de la viata, pentru cei care vor o viata ma buna (defapt cine nu vrea asta?) pentru cei care vor sa fie mai buni. Te provoc sa gandesti isi propune sa te impulsioneze sa lasi rutina zilnica si sa te gandesti la viata si lucruri depre viata care te ajuta sa treci altfel prin viata! Deci... daca vrei sa schimbi ceva in lumea asta, incepe cu tine! Fi tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.


Traieste azi, dar totusi nu uita de maine!


Poate ca maine va fi din nou un soare
poate ca maine va mai fi o zi
dar cine stie daca va fi oare
inca un maine unca o zi

clipa se duce e doar trecut
dar ce ramane e ce-ai facut
ziua ce trece nu va mai fi
de e un maine azi nu vom stii

ai doar o viata o poti trai
dar se va duce, se va sfarsi
dincolo de toate vor ramanea
rele sau bune, te vor urma

Poate ca maine va fi din nou un soare
poate ca maine va mai fi o zi
dar cine stie daca va fi oare
inca un maine unca o zi
de va mai fi...



Totul este trecator... clipa care s-a scurs nu o vei mai vedea niciodata imi aduc aminte ca acum ceva timp o fata de vreo 14 ani mergea spre scoala (avea cursuri de dans) si traversand strada nu pot sa-mi explic nici acum, cum s-a putut intampla asa ceva dar a calcat-o tramvaiul si a murit... pana in ziua aia mi se parea ceva absurd sa te calce o masina sau un tramvai trecand pe trecerea de pietoni... adica daca esti atenta nu ti se poate intampla nimic! dar in ziua aia mi-am dat seama ca iti traiesti viata si pana la urma nu stii ce va urma maine... cine s-ar fi gandit ca o fata de 14 ani poate fi calcata de un tramvai pe trecerea de pietoni? |(desi unii spuneau ca a fost pe langa trecere... oricum ar fi fost tot e foarte ciudata povestea asta) era tanara, avea vise dar o clipa de neatentie a costat-o viata... noi traim si credem ca nu ni se poate intampla nimic dar pana la urma nu stii ce evenimente neprevazute iti pot aduce ziua de maine. Deci clipele se scurg, zilele se duc si pana la urma cu ce ne-am ales? cu totii vrem sa fim fericiti dar fericirea noastra depinde de ceea ce alegem, este o vorba... cum iti asterni asa dormi! tot ceea ce facem azi ne va costa maine... greseala de azi imi poate afecta in rau ziua de maine pentru ca nu poti sa semeni grau si sa culegi fasole, nu poti sa semeni vorba rea si sa culegi vorba si comportament bun... deci trebuie sa ne traim viata stiind ca fiecare alegere pe care o facem ne va urma. Fie ca e buna, fie ca e rea ea ne va urma intotdeauna chiar daca efectul ei va intarzia int-o zi fei ne vom bucura fie ne vom intrista pentru ceea ce am facut... Deci inchie zicand:
Ziua de astazi este comoara care maine va fi trecutul pe care nu-l vei mai putea schimba nicodata. Deci traieste-ti viata facand alegeri corecte si astfel nu vei regreta ziua de ieri.

5 comentarii:

Goda spunea...

Superba poezia :) Curand voi da drumul la un site de promovare foarte bun pentru poezii si altele...pe curand!

adda_life spunea...

foarte faina ideea Goda... dar asta nu este poezie este un cantec puteai sa il asculti...

Lavinia Dance spunea...

dar poti sa semeni vorba buna si sa culegi comportament rau, cam asa e azi.
sunt de acord cu ce ai scris...
din pacate am venit aici neantati si neintrebati si vom pleca la fel, conteaza ce ramane in urma noastra.

Lavinia Dance spunea...

nu mai scrii?

Unknown spunea...

Frumos si nu numai ci si profund.

Trimiteți un comentariu