Te provoc sa gandesti!

Te provoc sa gandesti este un blog pentru cei care vor mai mult de la viata, pentru cei care vor o viata ma buna (defapt cine nu vrea asta?) pentru cei care vor sa fie mai buni. Te provoc sa gandesti isi propune sa te impulsioneze sa lasi rutina zilnica si sa te gandesti la viata si lucruri depre viata care te ajuta sa treci altfel prin viata! Deci... daca vrei sa schimbi ceva in lumea asta, incepe cu tine! Fi tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.


Bun venit!

bun venit in lumea mea... poate te intrebi ce este cu mine si de unde mi-a venit ideea asta... pai in primul rand imi pasa de lumea asta, de noi si vreau sa promovez valori bune... avem nevoie de asta! Cu siguranta ai auzit de citatul "Fi tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume" si poate zici, da... frumos. Si poate te gandesti ca este greu si n-are rost dar eu iti spun ca fiind asa poate nu vei reusii sa schimbi lumea sau pe cei din jurul tau dar vei da valoare vietii tale si vei fi mai fericit. De ce promovez valori bune? pentru ca am impresia ca traim intr-o lume a nonvalorilor in care nesimtirea, obraznicia si multe alte lucruri de genul acesta sunt ceva normal in ziua de azi! Personal cred ca cine vrea sa traiasca o viata mai buna trebuie intai sa invete sa fie om... si mai cred ca solutia pentru ca lumea asta in care traim sa se schimbe nu incepe cu cei de sus care ne conduc tara (desii bine ar fi sa se schimbe si ei... in bine, bineinteles!) ci incepe cu mine si cu tine! Pana la urma omul cauta sa traiasca cat mai linistit si fericit pe pamantul asta... vom vorbi despre iertare, iubire, bun simt si voi vedea ce-mi mai trece prin cap. Sper ca din blogul acesta sa plecati mereu cu ceva nou care sa va ajute sa fi-ti mai buni si sa aveti o viata mai buna. inchei cu...
invata sa fii TU schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

1 comentarii:

Anonim spunea...

"Be the change you want to see in the world."
Ma bucur mult sa regasesc citatul asta parca din ce in ce mai uitat de lume. Si sunt de acord, totul incepe cu noi insine. Voi urmari blogul tau, in mod nerabdator.

Trimiteți un comentariu